Culinair

Prijswinnende keuken

Goed eten en drinken maakt elk verblijf tot een succes. Op onze riviercruiseschepen kunt u dan ook rekenen op topkwaliteit catering. Van cocktail en champagne tot een zesgangendiner met wijnarrangement en van luxueus ontbijtbuffet tot verrassende snacks tussendoor. Franse haute cuisine, Italiaanse creativiteit of Japanse verfijning, alles kan. U hoeft alleen nog maar te genieten!

Klanten waarderen onze catering met een two-rosette Good Food Award – de hoogste waardering voor klanttevredenheid als het gaat om catering!

Rijfers River Cruises werkt samen met het gerenommeerde cateringbedrijf Sea Chefs. www.seachefs.com Van chef-kok tot de bediening, ons personeel is deskundig, vriendelijk, representatief en op en top servicegericht.

Riviercruiseschip huren? Dit is uw garantie voor culinaire kwaliteit & keuzevrijheid:

  • two-rosette Good Food Award
  • onze chefs denken met u mee
  • extra opties voor bijzondere gelegenheden
  • duurzame en veilige keukens.

Extra’s

Voor bijzondere en feestelijke gelegenheden zijn er extra opties. Prachtige bloemen op tafel. Menukaarten die speciaal voor u zijn gemaakt. Een tafelschikking met chique naamkaartjes. Of een up-to-date installatie van beamer, scherm en microfoon als perfecte technische ondersteuning van uw presentatie of entertainment tijdens het diner. Zéér geliefd bij al onze gasten is het captain’s diner waarbij de koks een complete show verzorgen. Met als spetterend sluitstuk de baked Alaska – een ijstaart met vuurwerk!

Duurzaam en veilig

De keukens op onze riviercruiseschepen zijn HACCP-gecertificeerd en ingericht met de modernste, professionele apparatuur. De koks voldoen aan hoge opleidingseisen en volgen regelmatig bijscholing. Zo blijven ze bij in de nieuwste culinaire technieken en mogelijkheden. Op het gebied van duurzaamheid en veiligheid scoren onze riviercruiseschepen hoog. De belangrijkste regels: geen voedsel verspillen, afval scheiden en altijd voldoen aan de strenge regels voor hygiëne en voedselveiligheid. Regelmatige controles en oefeningen garanderen dit.

Deze riviercruiseschepen zijn te huur. Meer weten?

Neem contact met ons op