Over ons

Nieuwe riviercruiseschepen!

De vloot is verder uitgebreid met spiksplinternieuwe schepen: de Asara, Alena I & Andrea II. Luxe passagiersschepen van 135 meter, die in Servië zijn gebouwd door scheepswerf Vahali.

Luxe en verzorgde accommodaties

Met onze vloot riviercruiseschepen staan wij garant voor luxe, verzorgde en flexibele accommodaties voor alle gelegenheden. Rijfers River Cruises, inmiddels de grootste Nederlandse rederij voor de passagiersvaart, maakt deel uit van de holding waartoe ook Rivertech B.V. www.rivertech.nl (2007) behoort, dé specialist in nautisch management en Europese riviercruises.

Innovatie verrast onze klanten

Rijfers River Cruises verhuurt riviercruiseschepen buiten het seizoen voor de zakelijke markt. Dat biedt de klant veel voordelen, weet directeur Johan Rijfers. “Niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en veel luxe voor een betaalbare prijs. We hebben ook een naam opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid en passie voor het vak. Zelf heb ik meer dan dertig jaar gevaren, altijd met veel plezier. Als ondernemer los ik ook graag op innovatieve wijze problemen op voor bedrijven. Zoals de vraag: waar vind ik snel goede, betrouwbare en luxe accommodatie voor een redelijke prijs? Klanten reageren vaak aangenaam verrast als ze horen wat de mogelijkheden zijn.”

Gasten voelen zich thuis

Operations manager Andrea Lejckova is al vanaf de start van Rijfers River Cruises in 2004 betrokken bij het bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor alle operationele zaken aan boord. Zoals controle van de hotelfaciliteiten, klantcontacten, verwerking van de scheepsadministratie en de planning van renovaties. “Ik vind het leuk maar ook belangrijk dat alles aan boord goed en naar tevredenheid van de klant verloopt. Het gaat mij om de hygiëne en dat alles er verzorgd uitziet. Zodat onze gasten tevreden zijn en zich echt thuis voelen bij ons vriendelijke personeel. We willen de gasten iets extra’s meegeven waardoor ze graag weer bij ons aan boord terugkomen. Dat geeft mij veel voldoening!”

Deze riviercruiseschepen zijn te huur. Meer weten?

Neem contact met ons op