Verhuur

Riviercruiseschip huren

Een riviercruiseschip huren? Rijfers River Cruises is dé specialist in verhuur van luxe riviercruiseschepen voor de zakelijke markt.

Huur een riviercruiseschip als hotelaccommodatie, als tijdelijk verblijf voor extra personeel, als restaurant (onze catering is van topkwaliteit), als feestlocatie of als bijzondere plek voor uw productpresentatie, training, symposium, netwerkbijeenkomst of reizende tentoonstelling. Alles is mogelijk. Onze schepen hebben de complete uitrusting aan boord. En bovendien: varen is een unieke sensatie. Dat maakt uw feest, bijeenkomst of activiteit extra bijzonder!

Maatwerk

Een riviercruiseschip huren is maatwerk. De prijzen en mogelijkheden hangen onder meer af van plaats, beschikbaarheid, het reisschema, aantal personen en uw wensen voor catering en andere faciliteiten. In het voor- en naseizoen geven wij flinke korting.

Rondleiding

Heeft u belangstelling? Dan nodigen wij u graag uit voor een uitgebreide rondleiding op een van onze riviercruiseschepen. Zodat u weet wat u krijgt, wel zo duidelijk. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke, compleet uitgewerkte offerte op maat. En pas dan besluit u of u met ons in zee gaat.

Riviercruiseschip huren? Onze schepen zijn van alle gemakken voorzien en varen op alle grote Europese rivieren. Alles aan boord ademt comfort en kwaliteit. Klik op een van de foto’s en kijk snel verder!

Deze riviercruiseschepen zijn te huur. Meer weten?

Neem contact met ons op